User icon

Uutiset

Faba NautaNetti on uudistunut!

Julkaistu 31.5.2024

Faba NautaNetti on uudistunut!

Faban perinteinen nautaeläinten kauppapaikka NautaNetti on palvellut jo tämän vuosituhannen alkupuolelta lähtien. Nyt NautaNetti on uudistunut ja päivitetty teknisesti tähän päivään. Koska nautojen tietoja käsitellään karjatasolla pääsääntöisesti Minun Maatilassani, päätettiin Faba NautaNetti viedä samaan ympäristöön. Jatkossa myynnissä olevat eläimet löytyvät Minun Maatilani Tapahtumat ja listaukset -osiosta omana välilehtenään (Faba NautaNetti). Lypsykarjalle ja lihakarjalle on omat, hieman toisistaan poikkeavat listansa. Tutun ohjelmiston kautta on helppo selata myytäviä eläimiä.

Uusi Faba NautaNetti on avautunut Minun Maatilassani ja on kaikkien Nauta -ohjelmistojen (Nauta, Maito Pro, Emo Pro, Liha Pro) käyttäjien käytettävissä.

Kun haluat myydä tai ostaa eläimiä, ota yhteyttä eläinaineksen asiantuntijoihimme

Lisätietoa eläinkaupasta

Lisätietoja: Tuoteryhmäpäällikkö Pirkko Taurén, pirkko.tauren@faba.fi

Aiheet

Ajankohtaista

Arkisto

Faba logo
Faba logo