User icon

Työpaikat

TUOTEPÄÄLLIKKÖ Faban siemen-liiketoimintaan

Tuotepäällikkönä vastaat Faban lypsyrotuisten sonninsiemenen valinnoista ja hankinnasta yhteistyökumppanimme VikingGeneticsin ja muiden kumppanien valikoimista.

Tehtävässä hoidat viikoittaiset siemenostot- ja tilausprosessin, varmistat, että Faballa on tarjolla riittävä ja kiinnostava siemenvalikoima asiakkaiden tarpeisiin. Lisäksi seuraat siemenen varastotilannetta, myyntiä, hävikkiä ja osallistut siemenen markkinointiin tuottamalla asiakaslähtöistä sisältöä. Tuet tehtäväsi kautta asiakasvastaavien myyntiä ja olet mukana tuotekehityshankkeissa ja siemenen koulutuksissa.

Tuotepäällikön tehtävä monipuolinen ja edellytämme alan hyvää tuntemusta sekä innostusta ja aktiivista otetta uudistaa ja kehittää toimintatapoja. Tehtävässä käytetään yleisempien it-sovellusten lisäksi talon muita järjestelmiä, joten arvostamme myös rohkeutta uusia ohjelmia kohtaan. Pystyt kommunikoimaan englanniksi yhteistyökumppaneiden kanssa ja osaat tuotepäällikkönä analysoida markkinoita ja hyödyntää tutkimustietoa. Tarkempi työnkuva määräytyy hakijan osaamisen ja oman kiinnostuksen mukaan.

Tehtävän hoitaminen edellyttää itseohjautuvuutta, mutta tukenasi on oma tiimisi sekä yrityksen koko asiantuntijaporukka. Tervetuloa mukaan kehittyvään Fabaan!

Pikaiset hakemukset 3.3. mennessä: marja.eskelinen@faba.fi

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

FAba rekrytoi kesäksi 2023 kaksi kesätyöntekijää Tikkurilan toimistoon, Vantaalle touko-elokuun väliselle ajalle. Työtehtävät ovat asiakaspalvelua, laskutusta, taustatyötä karjanjalostuksen tueksi, tietojen kirjausta ja muita toimistotöitä tarpeen mukaan. Faballa pääset tutustumaan karjanjalostuksen maailmaan. Opit tuntemaan alan toimijat ja karjatiloilla käytettäviä palveluja ja teknisiä ratkaisuja.

Kesätyöpaikkoihin voi hakea ilman aikaisempaa kokemusta. Alan opinnot katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömät.

Hae paikkaa tällä lomakkeella:

Lähetä hakemuksesi 28.2.2023 mennessä. Maaliskuun alussa kutsumme osan hakijoista haastatteluun.

Lisätietoja paikasta tarvittaessa antaa johdon assistentti Miia Hämäläinen, 0409634166, miia.hamalainen@faba.fi

Aiheet

Toiminnot

Ajankohtaista

Faba logo
Faba logo