User icon

Uutiset

Hedelmällisyys haltuun helteelläkin! 

Julkaistu 7/3/2023

Hedelmällisyys haltuun helteelläkin! 

Oletko perillä karjasi hedelmällisyystilanteesta ja siitä, missä voisi parantaa? Tiesitkö, että karjakoosta riippuen karjan hedelmällisyystilannetta korjaamalla voi saavuttaa jopa kymmeniä tuhansia euroja paremman taloudellisen tuloksen?

Kaikki hedelmällisyyden tunnusluvut selviävät kätevästi milloin tahansa myös kesäaikaan Faba DigiHelmestä. Se on sähköinen hedelmällisyysraportti, jonka löydät Minun Maatilastani Faba-valikosta. DigiHelmen käyttö maksaa nopsaan itsensä takaisin!

Faba DigiHelmi nyt muiden Minun Maatilani moduulien mukana kesätarjouksena maksutta syyskuun loppuun asti! Tarjous ei koske WisuEnnustetta, D-arvoennustetta ja Faba Sukusiitoslaskentaa. Tilaa täältä tai suoraan Minun Maatilani Tuotteet-osiosta.

Muista myös FabaHelmi -hedelmällisyyspalvelu tiinehtymisen tehostamiseen! Lisätietoja Faban verkkosivuilta tai fabalaisilta!

Ajankohtaista

Kategoriat

Blogi

Arkisto

Faba logo
Faba logo