Hedelmällisyyspalvelu tukee karjan kannattavuuden kehittymistä

FabaHELMI helpottaa karjanomistajan arkea eläinten hedelmällisyyden ylläpitämisessä ja parantamisessa. Suunnitelmallinen työ selkeyttää navettarutiineja ja antaa lisää vapaa-aikaa.

FabaHELMI-hedelmällisyyspalvelu sopii kaikille tiloille, jotka haluavat tehostaa eläinten tiinehtymistä. Hedelmällisyysasiantuntija toimii apuna kiimantarkkailun haasteissa.

Erityisesti hedelmällisyysneuvonnasta hyötyvät laajentaneet tilat ja parsinavetasta pihattoon siirtyneet. Säännöllisesti tehtävät lepokausi- ja tiineystarkastukset auttavat pitämään karjan hedelmällisyystilanteen kokoajan hallinnassa. Toimilupatiloille FabaHELMI tarjoaa lisävälineitä oman ammattitaidon kehittämiseen.

Poikimaväliä lyhentämällä säästää euroja

Tilan taloudellinen tulos paranee FabaHELMI-palvelun avulla. Kun tila saa lyhennettyä lehmien poikimaväliä 10 päivää, se säästää vuodessa jopa tuhansia euroja.

Hedelmällisyyspalvelun hinnoittelu

FabaHELMI-palvelun hinta koostuu käyntimaksusta ja tarkastusmaksuista. Aamupäivän tai iltapäivän käyntiaikapalvelu sisältyy palvelun hintaan. Muut tuloaikapalvelut hinnaston mukaan.

FabaHELMI-palvelu sisältää

  • hedelmällisyystavoitteiden asettamisen yhdessä asiantuntijan kanssa
  • karjan hedelmällisyystilanteen seurannan
  • hedelmällisyysraportin ja sen analysoinnin
  • säännölliset lepokausi- ja varhaistiineystarkastukset
  • toimenpidesuositukset sekä hedelmällisyyteen liittyvää ohjeistusta
  • hiehojen arvioinnin ensimmäistä siemennystä varten
  • tarvittaessa kuntoluokituksen

Hedelmällisyysasiantuntija ja kattava HELMI-raportti tukenasi

Käytettävissäsi on aina ajantasaiset, tietokantaan tallennetut tiineystulokset ja hedelmällisyysraportit. Hedelmällisyystavoitteita asettamalla ja seuraamalla karjanomistajalla on jatkuva tieto keskeisistä hedelmällisyystuloksista.

FabaHELMI-hedelmällisyysasiantuntija on karjanomistajan apuna hyviin tuloksiin pääsemiseksi.

Hedelmällisyysasiantuntijoiden ammattitaito on monipuolisesti karjanomistajien käytössä. Yhdessä asetetut hedelmällisyystavoitteet, vähintään kerran vuodessa tehtävä hedelmällisyystilanteen kokonaisvaltainen tarkastelu sekä säännöllisesti tehtävät lepokausi- ja tiineystarkistukset varmistavat, että eläimet tiinehtyvät ja poikivat oikeaan aikaan.

Monipuolinen FabaHELMI-raportti tarjoaa karjanomistajalle ja hedelmällisyysasiantuntiojalle kattavan katsauksen koko karjan hedelmällisyystilanteesta.

Näin tilaat hedelmällisyyspalvelun

FabaHELMI-hedelmällisyyspalvelun saat käyttöösi soittamalla oman alueesi päivystyspisteeseen tai sopimalla oman hedelmällisyysasiantuntijasi kanssa sopivan käyntipäivän.