User icon

Webinaarit

Toteutuvatko sonnivalintasuunnitelmat käytännössä?

Julkaistu 4.4.2024

Toteutuvatko sonnivalintasuunnitelmat käytännössä?

Lypsyroduilla jalostettavia ominaisuuksia on paljon ja ominaisuuksien tärkeys voi vaihdella karjasta ja karjanomistajasta toiseen. Myös siinä on eroja, minkälaisia sonneja lopulta päädytään käytännössä valitsemaan. Miten ominaisuuksien tärkeys näkyy sonnivalinnoissa? Valitaanko sellaisia sonneja, joita haluttaisiin vaiko jotain muuta – ja mistä syystä?

Tämä on tallenne 19.4.2024 pidetystä webinaarista, joka pohjautuu MMM Elina Paakalan Helsingin yliopistossa tekemään väitöskirjatutkimukseen. Käytännön näkökulmaa aiheeseen tuo maatalousyrittäjä, MMM Eetu Heikkinen. Keskustelua johdattaa tuotepäällikkö Kimmo Pitkänen Fabasta.

Tallenne kestää 1 h 14 min.

PS. MMM Elina Paakalan  19.4.2024 klo 12:00 pidettävää julkista väitöstilaisuutta Helsingin yliopistossa voi seurata täällä: https://video.helsinki.fi/unitube/live-stream.html?room=l3

Aiheet

Ajankohtaista

Arkisto

Faba logo
Faba logo