User icon

Webinaarit

Lehmien koulutuksella sujuvuutta arkeen

Julkaistu 25.4.2024

Lehmien koulutuksella sujuvuutta arkeen

Lehmiä kouluttamalla saavutetaan monia etuja. Erilaiset hoitotoimet, robotille ja lypsylle oppiminen yms. helpottuvat ja vievät paljon vähemmän aikaa ja näin saadaan luotua tehokkaat työtavat. Sujuvat hoitotoimet parantavat myös työntekijöiden työturvallisuutta sekä -tyytyväisyyttä. Eläinten hyvinvointikin paranee, koska hoidot ja siirrot sujuvat ilma suurta stressiä, huutamista tai lyömistä. Kaikesta tästä seuraa myös mahdollisesti tilan kannattavuuden parantumista. Naudat ovat nopeita oppimaan, joten pienet, oikein tehdyt, koulutushetket ovat riittäviä eikä nautojen kouluttamiseen tarvitse käyttää runsaasti aikaa.

Katso tallenne 25.4. järjestetystä webinaarista, jossa nautojen käyttäytymisestä ja kouluttamisesta oli kertomassa Emovetin terveydenhuoltoeläinlääkäri ja eläintenkouluttaja Iris Kaimio. Webinaarissa käydyt asiat pätevät yleisesti nautoihin, joten webinaari sopii sekä lypsy- että lihakarjojen omistajille, työntekijöille, lomittajille ja muille nautojen ja eläinten kouluttamisesta kiinnostuneille!

Tallenne kestää n. 1h 28 min.

Aiheet

Ajankohtaista

Arkisto

Faba logo
Faba logo