User icon

Uutiset

Uutta Minun Maatilani-ohjelmistossa: lypsykarjatilan perinnöllinen edistyminen

Julkaistu 4.3.2024

Uutta Minun Maatilani-ohjelmistossa: lypsykarjatilan perinnöllinen edistyminen

Mikä on karjasi perinnöllinen taso ja miten se on kehittynyt? Faban Lypsyrotujen jalostusarvo-moduuliin Minun Maatilassani on lisätty uusi ominaisuus: Karjan perinnöllinen edistyminen. Nyt on mahdollista seurata eri ominaisuuksien kehitystä ikäluokittain.

Ominaisuus avautuu 4.3.2024 kaikille Minun Maatilani Maito Pro-paketin käyttäjille.

Löydät “Perinnöllisen edistymisen” -graafit Minun Maatilani yläreunasta Faba-valikon alta. Linkki avaa oletusnäkymän, johon tulostuu karjan 8 keskeisimmän jalostusindeksin kuvaajat 15 vuoden ajalta. Voit valita tarpeen mukaan samaan kuvaajaan eri ominaisuuksia, vaihtaa ajanjaksoa tai lisätä vertailuun kansallisen tai NAV-maiden tason. Ikäluokkakohtaisten keskiarvojen lisäksi on mahdollisuus vertailla hajontaa ikäluokan sisällä.

Lisätietoja Tuoteryhmäpäällikkö Pirkko Taurén, pirkko.tauren@faba.fi

Aiheet

Ajankohtaista

Arkisto

Faba logo
Faba logo