User icon

Uutiset

Yhteistyö Nedapin kanssa alkaa

Julkaistu 4/21/2023

Yhteistyö Nedapin kanssa alkaa

Eläinten hyvinvoinnin seurantajärjestelmät ja teknologia ovat tärkeitä osa-alueita terveen ja tuottoisan karjan ylläpidossa. Faba haluaa tukea karjanomistajan arkea tarjoamalla uuden vaihtoehdon SenseHubin tilalle. Faba aloittaa yhteistyön hollantilaisen Nedap-yhtiön kanssa ja tulee jatkossa edustamaan ja tarjoamaan Nedapin CowControl-järjestelmää. Nedapin antureita on käytössä myös monissa robottijärjestelmissä

Nedap CowControl maksimoi karjan suorituskyvyn

Nedapin CowControl-järjestelmä parantaa karjasi tuottavuutta edistyksellisen lisääntymisen- ja terveydenseurannan avulla. Järjestelmä antaa tarkan tiedon eläintesi aktiivisuudesta, märehtimisestä, syömisestä, käyttäytymisestä ja eläinryhmien kokonaishyvinvoinnista.

Nedap Health Monitoring havainnoi lehmän tai eläinryhmän terveyteen liittyvät muutokset tai poikkeavuudet. Se tarjoaa varhaisimmat ja luotettavimmat hälytykset lehmille, jotka tarvitsevat kiireellistä huomiota. Nedap tarjoaa lisäksi Cow Locating-ominaisuutta, jolla järjestelmään lisätään eläinten löytämistä helpottava paikannus. Karjan kokonaisvaltainen monitorointi on Nedapin järjestelmän avulla luotettavaa, tehokasta ja toimintavarmaa.

SenseHubin valmistajan uuden toimintamallin mukaisesti kokonaisvastuu näiden tuotteiden myynnistä ja tuesta siirtyy MSD:lle. MSD tulee suoraan informoimaan nykyisiä SenseHub- asiakkaita uudesta toimintamallista.

Faban tekniset myyjät palvelevat kaikissa monitorointijärjestelmien ja muiden investointituotteiden myyntiin liittyvissä asioissa.

Lisätietoa:
Tuotepäällikkö Lauri Ketola, lauri.ketola@faba.fi

Ajankohtaista

Kategoriat

Blogi

Arkisto

Faba logo
Faba logo