User icon

Uutiset

VH Naderin pojat kärjessä

Julkaistu 2/8/2023

VH Naderin pojat kärjessä

Tammikuun arvosteluissa holsteinilla kärkipaikka säilyy VH Newyearilla (VH Nader x VH Bahrain), upealla gNTM + 43. VH Newyear nousee myös käyttölistalle ja saadaan näin laajempaan käyttöön. VH Newyearin perässä on toinen VH Naderin poika, suomalainen VH Nuoska (ei.VH Prada) gNTM +41, joka ei ole vielä aloittanut siementuotantoaan. Kärkipäästä löytyvät myös verkkokauppasonnit VH Nurval (VH Nader x VH Bahrain) gNTM +39, VH Aladdin (Altazazzle x Topnotch) gNTM +38, VH Nalegro (VH Newstar x VH Hotman) gNTM +38 ja VH Stinger (VH Solado x Barkeeper) gNTM +38.

post image

VH Nalegro

Nupoissa sonneissa nousee uusi kärkinimi VH Selly P (VH SunrayP x VH Deco RC) gNTM +40, jonka siementuotannon aloitusta vielä odotellaan. Muita kärjestä löytyviä nupoja ovat uudet verkkokauppasonnit VH SimsPRC (Sale P RDC x VH Raggat) ja VH NiraPRC (Nippon P x Dream P RC), molemmilla gNTM +36 ja VH Dewalt P (VH Dino P x VH Badger) gNTM +34. Homotsygoottinupoissa kärkipaikka menee uudelle sonnille, VH SanPPRC (Sauna PRC x Builder P) gNTM +30.

post image

VH SimsPRC

Jälkeläisarvosteltujen sonnien kärjestä löytyy VH Deco RC (VH Dent RC x Commander), 5000 tyttären tuotostiedoilla ja NTM-arvolla +33. Myös VH Crown (Charley x Silver) pitää hyvän arvostelunsa 6300 tyttären tuotostietoihin perustuen NTM-arvolla +25.

post image

VH Deco RC:n tytär

Punaisilla VR Vinston (VR Vesty x VR Foreca) on uusin kärkinimi gNTM +38. VR Vinston on vielä nuori, eikä ole aloittanut siementuotantoaan. Käyttölistasonni VR Ferman (VR Fairway x VR Hopla) löytyy edelleen kärjen tuntumasta yhdessä VR Vestyn (VR Vimo x VR Froberg) kanssa. Molemmilla sonneilla gNTM on +36.

post image

VR Ferman

Nupoissa sonneissa korkeimmalta paikalta löytyy suomalainen VR Vinci P (VR Vesty x VR Frigg) gNTM+34, joka ei ole vielä aloittanut siementuotantoaan. Käytössä olevista nupoista korkeimmalta löytyy käyttölistasonni VR Frape P (VR Fuzzy P x VR Happy) gNTM +34. Myös VR Hamze P (VR Huvitus x VR Fanof P) ja VR Vaccin P (VR Ventura x VR Fanof P) pitävät arvostelunsa, molemmilla gNTM +27.  Homotsygoottinupoista korkeimmalla paikalla on VR Frit PP (VR Fuzzy P x VR Luke P) gNTM +29 ja toisena verkkokaupasta löytyvä VR Fosu PP (VR Fin PP x VR Luke P) gNTM +25.

post image

VR Hamze P

post image

VR Fosu PP

Jälkeläisarvostelluissa sonneissa kärkeen nousee VR Ture (VR Tequila x VR Wand) 590 tyttären tuotostiedoilla, NTM +30. Heti perässä tutut jälkeläisarvostellut VR Froerup (VR Faber x R Fanfare) ja VR Thiago (VR Tuomi x R Haslev), molemmilla NTM +29.

post image

VR Froerupin tytär

Ajankohtaista

Kategoriat

Blogi

Arkisto

Faba logo
Faba logo