User icon

Menestystarinat

Elvytyspumppu pelastaa vasikan

Julkaistu 2/3/2023

Elvytyspumppu pelastaa vasikan

Elvytyspumppu on edullinen henkivakuutus vastasyntyneelle vasikalle, silloin kun sillä on ongelmia hengityksen kanssa. Helppokäyttöinen pumppu pelastaa vasikan.

Henri Hentilän ja Laura Perttulin tilalle on hankittu jokin aika sitten CalfVital elvytyspumppu. Laura kertoi heti pumpun ostettuaan innoissaan ja tyytyväisenä, että: ”Pumppu on pakattu siistiin säilytyspussiin. Pumpun käyttö on helppoa ja näppärää, pumpun kyljessä olevia ohjekuvia hyödyntäen. Pumppu on edullinen hankinta hyötyynsä nähden. Sillä pelastaa helposti vasikan hengen.”

Vasikat, jotka syntyvät virheasennossa tai erityisesti joilta on istukka irronnut ehtivät monesti vetää keuhkoihinsa nestettä. Tällainen vasikka on myös suuressa vaarassa menehtyä muutaman päivän sisällä syntymästä. “Erään tuollaisen tilanteen päätyttyä kaikesta yrittämisestä ja hoitamisesta huolimatta ikävästi, päädyimme hankkimaan Fabalta vasikan elvytyspumpun kuultuamme siitä positiivisia käyttäjäkokemuksia” kertoo Laura.

post image

“Pumpun tultua en ollut vielä ehtinyt perehtyä itse laitteeseen tai ohjeisiin sen kummemmin. Onneksi laite oli todella helppokäyttöinen, koska tarve sen käytölle tulikin nopeammin kuin olin arvannutkaan” hän jatkaa.

Tilalla syntyi vasikka, jolla oli istukka irronnut ja vasikka oli vetänyt nestettä keuhkoihinsa ja hengitti todella heikosti ja selkeästi rohisten. Laura haki elvytyspumpun, liitti mukana tulevien ohjekuvien mukaisesti kaksi osaa hyvin helposti ja yksinkertaisesti toisiinsa ja asensin maskin vasikalle. “Kolmella-neljällä vedolla sain imettyä vasikalta  ylimääräistä nestettä pois ja lehmävasikka virkosi. Pumpun toiseen päähän asennettuna maski työntäisi ilmaa vasikan keuhkoihin”, Laura kertoo. Pumppu pelasti vasikan hengen ja maksoi itsensä takaisin.

Pumppu on nopeasti koottava ja sen käyttö sujui helposti yhdeltä ihmiseltä. CalfVital elvytyspumpun ostat kätevästi Faban verkkokaupasta

Katso lyhyt video elvytyspumpun käytöstä tositilanteessa:

Ajankohtaista

Kategoriat

Blogi

Arkisto

Faba logo
Faba logo