User icon

Uutiset

Webinaari 23.11. – Selvitä lehmiesi salat ja anna niiden tuottaa täysillä!

Julkaistu 20.11.2023

Webinaari 23.11. – Selvitä lehmiesi salat ja anna niiden tuottaa täysillä!

Mitä lehmäsi tekevät, kun et itse ole paikalla? Toivotko, että joku muu hoitaa eläintesi perään katsomisen puolestasi? Tiedätkö miten hyvin ne oikeasti voivat? Tahtoisitko saada hyödynnettyä lehmäsi täyden potentiaalin?

Lehmien käyttäytymistä ja hyvinvointia on eri tavoin seurattu jo lähes puoli vuosisataa. Mitä kannattaa seurata ja miten hyödyntää kertynyttä tietoa karjan tuottavuuden parantamiseen.

Selvitä lehmiesi salat ja anna niiden tuottaa täysillä -webinaarissa torstaina 23.11. klo 11:00 saat vastauksen kaikkiin näihin kysymyksiin. Webinaarin puhuja on Evine van Riemsdijk Nedapilta. Hänellä on maisterin tutkinto kotieläintieteistä sekä pitkä kansainvälinen kokemus eläinten hyvinvoinnista. Eviene on erikoistunut tiedon hyödyntämiseen kotieläintuotannossa. Esityksestä saat kattavan käsityksen mitä kaikkea lehmistä saatavalla terveys- ja hyvinvointitiedolla voidaan saada aikaan.

Tätä webinaaria ei kannata missata! Webinaari on kaikille avoin ja maksuton. Esitys on englanniksi. Webinaari kestää enimmillään 1,5 h.

Liity mukaan TÄSTÄ

Ajankohtaista

Arkisto

Faba logo
Faba logo