User icon

Uutiset

Äänestys päättyy tänään klo 24:00 – äänestä nyt!

Julkaistu 8.11.2023

Äänestys päättyy tänään klo 24:00 – äänestä nyt!

Faban edustajistovaalin äänestys on nyt käynnissä. Olet saanut vaalikirjeessä oman vaalipiirisi ja -alueesi ehdokaslistat sekä tunnuksen ja ohjeet äänestykseen. Käytä siis ääntäsi ja ole mukana valitsemassa Faballe uusi edustajisto vuosiksi 2024–2027. Äänestysaika päättyy perjantaina 17.11.2023 klo 24:00

Edustajat Faban edustajistoon valitaan suhteellisella vaalilla vaalipiireittäin ja vaalialueittain. Kaikkiaan edustajistoon valitaan 28 edustajaa, josta 24 valitaan lypsykarjajäsenten keskuudesta ja 4 lihantuotantoa harjoittavista jäsenistä.

Mikäli sinulla on ongelmia äänestämisen kanssa ota  Vaalilautakuntaan sähköpostilla vaalit@faba.fi saadaksesi PIN-koodisi uudelleen.

Lisätietoa vaalista ja linkit sekä ehdokasgalleriaan että äänestyspalveluun ovat vaalisivuillamme osoitteessa https://faba.fi/fi/vaalit

Ajankohtaista

Arkisto

Faba logo
Faba logo