User icon

Uutiset

Työntekijöille omat tunnukset FabaMAPPIin ja FabaKUTSUun

Julkaistu 10/11/2023

Työntekijöille omat tunnukset FabaMAPPIin ja FabaKUTSUun

Faban suositut ja arkea helpottavat sovellukset FabaMAPPI ja FabaKUTSU ovat monella tilalla jokapäiväisessä käytössä myös tilan työntekijöillä. Nyt on mahdollista ottaa käyttöön työntekijätunnukset, jolloin työntekijät tai vaikka lomittajat voivat käyttää FabaMAPPIa ja FabaKUTSUa omilla tunnuksillaan. Työntekijätunnukset tilataan MinunMaatilassa Työntekijätunnukset-palvelussa ja tunnuksille annetaan valtuutukset MinunMaatilani Valtuutukset-palvelussa. Kun tunnukset on saatu ja valtuutukset annettu FabaMAPPIin ja FabaKUTSUun, niin työntekijä pääsee käyttämään sovelluksia omilla tunnuksillaan. Tämä parantaa tilan tietoturvaa ja mahdollistaa myös tiedon rajaamisen eli mitä tilan tietoja työntekijöillä on mahdollisuus nähdä.

FabaMAPPI on sähköinen siemennys- ja terveyskansio, josta löytyy eläimen siemennykset, astutukset, siemennyssuositukset annostietoineen, poikimiset, hoidot ja lääkitykset sekä sorkkahoidot. Tiineys- ja lepokausitarkastukset löytyvät myös Mapista ja niiden perusteella voidaan listata eläimiä. Karjan kaikki eläimet löytyvät FabaMAPIsta. Mappi toimii loistavasti puhelimessa, joten se kulkee aina mukana ja tiedot ovat aina ajantasalla.

FabaKUTSUlla tilaat seminologin missä vain ja milloin vain. Kutsulla on helppo ja kätevä tilata siemennykset ja tiineystarkastukset, vaikka iltatarkastuksen yhteydessä.

Molempiin sovelluksiin on tulossa syksyn aikana uusia ominaisuuksia, joten niistä on entistä enemmän apua päivittäisissä töissä.

Työntekijätunnusten tilaamiseen ja käyttöönottoon löytyy tarkemmat ohjeet tästä linkistä.

Ajankohtaista

Kategoriat

Blogi

Arkisto

Faba logo
Faba logo