User icon

Webinaarit

Tiineystarkastukset ja alkionsiirrot emokarjoissa

Julkaistu 19.10.2023

Tiineystarkastukset ja alkionsiirrot emokarjoissa

Tiineystarkastukset ovat myös emokarjoissa tuiki tärkeitä. Tyhjät emot on syytä saada selville mahdollisimman pian astutuskauden jälkeen. Tuotepäällikkö Jaana Vuolteenaho kertoo emokarjojen tiineystarkastusten hyödyistä ja käytännöistä sekä opastaa miten miten tiineystarkastus tilataan ja milloin se ajankohtaista.  Alkionsiirrot ja siemennys mahdollistavat monipuolisen eläinaineksen käytön emokarjan kehittämisessä. Asiakas- ja kehityspäällikkö Kaisa Sirkko kertoo tuontialkioiden ja ks-sonnien  saatavuudesta ja hankinnasta maailmalta.

Katso tallenne 19.10.2023 järjestetystä webinaarista. tallenteen kesto on 1 h 13 min.

Ajankohtaista

Arkisto

Faba logo
Faba logo