User icon

Uutiset

Syksyn bonuksia jaossa 115 000 euroa

Julkaistu 16.10.2023

Syksyn bonuksia jaossa 115 000 euroa

Ostot omasta osuuskunnastasi kannattavat. Hyvitämme vuoden 2023 aikana neljä kertaa bonusta tilan ostoista. Syksyn ensimmäiset bonukset on nyt laskettu ja oma bonuksesi löytyy helposti Minun Maatilani FabaBONUS-osiossa ja laskultasi. Kolmannella vuosineljänneksellä Faba hyvittää bonusta yli 115 000 euroa!

Asiakasbonus on 1-5 % ja se määräytyy kumppanuussopimuksen ja karjatunnuskohtaisten laskutustietojen perusteella. Ostohyvitystä kerryttää jalostuksen, siemenen ja siemennyspalvelujen kumppanuussopimuksen mukaiset ostot. Bonusta kertyy myös digitaalisista palveluista ja pientarvikkeista. Ostokertymä lasketaan arvonlisäverottomasta laskutusmäärästä. Tilan vuosineljännesostot määrittävät bonustason. Bonuksen minimihyvitys on 10 euroa ja hyvitys vähennetään meijerilaskutuksen loppusummasta tai tilitetään suoraan asiakkaalle.

Aiheet

Ajankohtaista

Arkisto

Faba logo
Faba logo