User icon

Uutiset

Faba laajentaa bioturvapalvelujaan

Julkaistu 10/2/2023

Faba laajentaa bioturvapalvelujaan

Kotieläintuottajien omistama Faba osuuskunta on tarjonnut asiakkailleen eläinten terveyttä ja hyvinvointia tukevia palveluja ja tarvikkeita jo vuosia. Faban bioturvapalvelujen kasvattaminen on yksi Faban strateginen painopistealue. Faba ja Kuopion Desinfektiopalvelu tarjoavat jatkossa asiakkaille luotettavan ja ammattitasoisen palvelun, joka varmistaa yritysten toiminnan jatkumisen haittaeläinten torjumisella.

Kuopion Desinfektiopalvelu Oy:n koko osakekanta ja liiketoiminta on siirtynyt Faban omistukseen. Kuopion Desinfektiopalvelun toiminta jatkuu entisellään eikä yrityskauppa vaikuta yrityksen henkilökuntaan, asiakkaisiin, myyntiin tai valikoimaan.

Kuopion Desinfektiopalvelu Oy on vuonna 1982 perustettu perheyritys, jonka erityisosaamista ovat haittaeläinten ja tuholaisten torjunta, desinfiointi, homeentorjunta, otsonointi/hajunpoisto, kattojen ja seinien sammaleenpoisto ja pinnoittaminen.  Yritys tarjoaa palveluita koko Suomen alueella ja asiakkaina ovat mm. tuotanto- ja teollisuuslaitokset, kunnat, sairaalat, terveyskeskukset, taloyhtiöt, kaupat, hotellit, matkailu- ja logistiikkakeskukset, elintarvikealan yritykset, maatilat sekä kotitaloudet.

” Faba tarjoaa erilaisia eläinten turvallisuutta ja terveyttä lisääviä palveluja ja tarvikkeita. Kuopion Desinfektiopalvelu täydentää erinomaisesti Faban bioturvapalveluita. Tuotantotilojen tuhoeläimet ovat suuri terveysriski ja niillä voi olla merkittävä vaikutus myös maatilojen ja yritysten talouteen. Kaupan myötä laajennumme myös uusille toimialoille ja voimme tarjota luotettavan ja ammattitaitoisen palvelun tukemaan yritysten bioturvaa”, kertoo Faban toimitusjohtaja Ilkka Pohjamo.

” Uusi omistaja tarjoaa yritykselle aivan uudenlaisen mahdollisuuden kasvuun maatilojen tuholaistorjunnassa. Iso omistaja antaa muutenkin leveämmät harteet liiketoiminnan kehittämiseen”, toteaa toimitusjohtaja Ari Turunen.

Lisätietoa:

Faba, toimitusjohtaja Ilkka Pohjamo, p. 050 3984326, ilkka.pohjamo@faba.fi
Faba, kehityspäällikkö Kalle Leino, p. 050 3957171, kalle.leino@faba.fi
Kuopion Desinfektionpalvelu Oy, toimitusjohtaja Ari Turunen, p.050 491 9366

Aiheet

Ajankohtaista

Kategoriat

Blogi

Arkisto

Faba logo
Faba logo