User icon

Uutiset

Uusi faba.fi-sivusto

Julkaistu 1/12/2023

Uusi faba.fi-sivusto

Uusi faba.fi -kokonaisuus sisältää yhdessä osoitteessa Faban kotisivut ja verkkokaupan. Uudistuksen myötä löydät kaikki Fabaan liittyvän informaation, kaupan ja ajankohtaiset asiat samalta sivustolta. Tavoitteenamme on palvella monipuolisesti asiakkaitamme yhden sivuston kautta. Uudistuksen myötä verkkopalvelu kehittyy niin käytettävyyden, hakuominaisuuksien että tuotetietojen monipuolistumisen kautta.

Faba.fi:stä löytyy uudistuksenkin jälkeen tutut asiat eli tietoa palveluistamme, yhteystiedot, uutiset, tapahtumat. Voit myös antaa sivujen kautta palautetta tai pyytää lisätietoa palveluistamme.

Verkkokaupan puolella on tehty uudistuksia käytettävyyden ja ostamisen helpottamiseksi. Tuotekorteilta löytyy enemmän informaatiota tuotteiden ominaisuuksista ja tuotteiden vertailu on entistä helpompaa. Asiakkaidemme toiveesta jatkossa sonnien kategoriat ovat käyttölistamaisempia ja verkkokauppa sisältää paljon eri rajaustyökaluja. Lisäksi olemme tuoneet sonnien omille tuotesivuille NAV-arvostelut, kaikki indeksit löytyvät siis sonnin omalta sivulta. Olemme kehittäneet myös ennakkotilaustamme palvelemaan entistä paremmin asiakkaitamme.

Jatkossa tarvikkeita voi maksaa myös verkkomaksulla.

Verkkokaupasta saa haettua oman tilaushistorian kätevästi ja ostoskorien tallentaminen on mahdollista.

Aiheet

Ajankohtaista

Kategoriat

Blogi

Arkisto

Faba logo
Faba logo