User icon

Uutiset

Faban edustajistovaalin ehdokasasettelu käynnistyy 15.9.

Julkaistu 12.9.2023

Faban edustajistovaalin ehdokasasettelu käynnistyy 15.9.

Miltä Faba näyttää tulevaisuudessa? Haluatko olla mukana vaikuttamassa kehitykseen? Jäsenenä voit vaikuttaa Faban tulevaisuuteen äänestämällä tai asettumalla ehdokkaaksi Faban syksyn edustajistovaaleihin. Nyt on aika päättää omasta ehdokkuudesta ja koota yhteinen ehdokaslista, vaikka karjakerhon piiristä. Juuri sinä voit olla oikea henkilö jäsenistön edustajaksi Faban edustajiston seuraavalle nelivuotiskaudelle 2024–2027.

Faban edustajistovaalit käydään marraskuussa ja ehdokasasettelu käynnistyy 15.9. Edustajistoon valitaan 28 jäsentä, joista 24 edustaa Faban maidontuotantoa harjoittavia jäseniä ja 4 lihantuotantoa päätuotantosuuntana harjoittavia jäseniä. Vaalipiirit muodostuvat kunkin jäsenen tuotantosuunnan mukaan. Lisäksi Maidontuotanto-vaalipiiri on jaettu neljään maantieteelliseen alueeseen.

Tiedätkö oman vaalipiirisi ja alueesi Faban edustajistovaalissa? Voit kätevästi tarkistaa sen verkkosivuillamme. Faban vaalisivulta https://faba.fi/fi/vaalit löydät niin jäsenyyden tarkistuksen kuin kaiken muun tarpeellisen tiedon ehdokasasettelusta ja vaalista.

Lisätietoa ehdokasasettelusta ja vaalista: faba.fi/fi/vaalit

Ajankohtaista

Arkisto

Faba logo
Faba logo