User icon

Uutiset

Lehmät Livenä esittelee hyvää karja-ainesta

Julkaistu 7/4/2023

Lehmät Livenä esittelee hyvää karja-ainesta

Lehmät Livenä tapahtumassa pääset tutustumaan kolmen tilan toimintaan ja niiden upeisiin karjoihin. Mukana on myös yhteistyökumppaneita ja esittelyssä Faban palveluja ja tuotteita. Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille.

Tapahtumassa on mukana kaksi lypsykarjatilaa, Mty Tulimaito ja Lopolan tila sekä lisäksi Uusi-Mattilan simmental-emokarjatila. Tiloilla on päivän aikana luvassa useita eläinesittelyitä ja lisäksi paikalla on joukko yhteistyökumppaneita ständeineen. Myös Faban asiantuntijat ovat paikalla kertomassa monipuolisista tuotteista ja palveluista. Luvassa on myös tuotemaistiaisia!

Faba esittelee Mty Tulimaidossa sonniaineksen ohella mm. sorkkien lämpökuvausta ja karjatilan bioturvaan liittyviä asioita. Tilalla juhlistetaan myös mty Tulimaidon saavutuksia mm. 100-tonnarien parissa. Lopolan tilalla on kärkiaiheenamme alkionsiirto ja tilan sonninemät sekä ultrausdemo. Molemmilla tiloilla on Faban pisteissä esillä tärkeimpiä palveluita sekä tarvikevalikoima teemalla ‘Tekniikkaa ja timanttia’

Uusi-Mattilan tilalla Nokialla aiheena on emolehmäpalvelut ja emolehmätarvikkeet. Tapahtuman aikana pääset seuraamaan mm. emolehmien rakennearvostelua ja paikalla on asiantuntijat kertomassa genomitestauksesta ja lihakarjan genomiarvostelusta. Pääset myös tutustumaan erityisesti emolehmäkarjoihin soveltuvaan Fesma käsittelyhäkkiin.

Katso lisätiedot täältä

 

Ajankohtaista

Kategoriat

Blogi

Arkisto

Faba logo
Faba logo