User icon

Uutiset

Terveet sorkat kannattelevat tuottavaa lehmää – webinaari 20.4. klo 11:00

Julkaistu 4/14/2023

Terveet sorkat kannattelevat tuottavaa lehmää – webinaari 20.4. klo 11:00

Hyväkuntoiset sorkat ovat yksi lehmän tärkeimmistä ominaisuuksista. Kivun ja ontumisen takia lehmän päivätuotos voi tippua 5 – 35 % ontuman vakavuudesta riippuen. Kannattaa siis tulla seuraamaan Terveet sorkat kannattelevat tuottavaa lehmää -webinaaria torstaina 20.4.2023 klo 11:00 -12:30. Webinaarissakäydään läpi keskeisimpien lattiatyyppien merkitystä sorkkaterveyteen ja talouteen sekä keskustellaan hiehojen sorkkahoidosta ja sekä sorkkaensiavusta.  tietenkään Tarttuvia sorkkasairauksia ja niiden välttämistä ei myöskään unohdeta. Webinaarissa saat myös vinkkejä miten korjata sorkkaolosuhteita.

Asiantuntijoina eläinlääkäri Hertta Pirkkalainen (ETT), sorkkahoitaja Tanja Helisten (Suomen sorkkahoitajien yhdistyksen pj) sekä eläinaineksen asiantuntija Katja Tulppo (Faba).

 

Aiheet

Ajankohtaista

Kategoriat

Blogi

Arkisto

Faba logo
Faba logo