User icon

Uutiset

Bonusta tulossa!

Julkaistu 10.4.2023

Bonusta tulossa!

Ostot omasta osuuskunnastasi kannattavat. Hyvitämme vuoden 2023 aikana neljä kertaa bonusta tilan ostoista. Tämän vuoden ensimmäiset bonukset on nyt laskettu ja oma bonuksesi löytyy helposti Minun Maatilani FabaBONUS-osiossa ja laskultasi. Ensimmäisellä vuosineljänneksellä Faba hyvittää bonusta yli 140.000 euroa!

Asiakasbonus on 1-5 % ja se määräytyy kumppanuussopimuksen ja karjatunnuskohtaisten laskutustietojen perusteella. Ostohyvitystä kerryttää jalostuksen, siemenen ja siemennyspalvelujen kumppanuussopimuksen mukaiset otstot. Bonusta kertyy myös digitaalisista palveluista ja pientarvikkeista. Ostokertymä lasketaan arvonlisäverottomasta laskutusmäärästä. Tilan vuosineljännesostot määrittävät bonustason. Bonuksen minimihyvitys on 10 euroa ja hyvitys vähennetään meijerilaskutuksen loppusummasta tai tilitetään suoraan asiakkaalle.

Aiheet

Ajankohtaista

Arkisto

Faba logo
Faba logo