User icon

Menestystarinat

Sorkkien hyvinvoinnin edistämistä vaivattomasti sorkkakylpymatolla

Julkaistu 6/3/2022

Sorkkien hyvinvoinnin edistämistä vaivattomasti sorkkakylpymatolla

Toni Salosen tilalla Mäntsälässä otettiin syksyllä 2021 käyttöön AutoHoofClean -sorkkakylpymatto. Tilalla on ollut ongelmia sorkkaterveyden kanssa – DD:tä eli sorkka-alueen ihotulehdusta ja sorkkien liikakasvua. Tila tarttui mahdollisuuteen ottaa sorkkakylpymaton käyttöön ensimmäisten joukoissa Suomessa, koska tarve järkevästi ja helposti toteutettavalle sorkkakylvylle oli suuri.

Tilalla lähdettiin avoiminmielin kokeilemaan AutoHoofClean -sorkkakylpymattoa. Sorkkaterveys on selkeästi lähtenyt kehittymään parempaan suuntaan. Tilalla ollaan erittäin tyytyväisiä mattoon.

post image

Sorkkakylpymatto on vaivaton ja helppokäyttöinen ratkaisu sorkkien terveydestä huolehtimiseen

Sorkkakylpy-altaista tilalla oli kokemusta, mutta ne koettiin työläiksi ja eläinliikennettä haittaaviksi. Isäntä totesikin, että tämä on hyvä ”laiskanmiehen” ratkaisu sorkkaterveyden parantamiseen. ”Sorkkakylpymatto on vaivaton, helppo käyttää ja eläinliikenne toimii altaisiin verrattuna moitteettomasti. Ainoastaan yksi ensikko ensimmäisen viikon aikana hieman oudoksui mattoa. Viikon jälkeen alkoi kuitenkin kulkemaan aivan normaalisti”, Toni Salonen kertoo.

post image

Toni Salonen suosittelee AutoHoofClean -sorkkakylpymattoa

Toni Salonen suosittelee AutoHoofClean sorkkakylpymattoa tiloille, joilla on ongelmia sorkkaterveyden, DD:n ja liikakasvun kanssa. ja tietysti myös niille, jotka haluavat toteuttaa sorkkaterveyden hoitamisen helposti, vaivattomasti ja itseään yhtään enempää työllistämättä.

Ajankohtaista

Kategoriat

Blogi

Arkisto

Faba logo
Faba logo