User icon

Uutiset

Korvamerkkien toimituksissa ongelmia

Julkaistu 5/12/2022

Korvamerkkien toimituksissa ongelmia

Korvamerkkien toimituksissa on ilmennyt ongelmia, jotka liittyvät mm. Nautarekisterin siirtymisestä Ruokavirastolle. Suurin osa ongelmista on onneksi jo korjattu ja loput saataneen kuntoon pian. Osalle tiloille on kuitenkin ehtinyt jo lähteä vääränlaisia korvamerkkejä puutteellisilla merkinnöillä tai merkkejä on jäänyt tilauksesta pois. Tämä aiheuttaa ikäviä ongelmia tilalle, varsinkin tilanteessa, kun eläimiä on siirtymässä pois tilalta esimerkiksi teurastamoon tai niitä pitäisi saada korvamerkityksi.

Olemme tiedottaneet Ruokavirastolle virheellisistä/puutteellisista korvamerkkitoimituksista ja asia tullaan huomioimaan myös mahdollisissa valvontatilanteissa. Toimitamme kaikille puutteellisen tai virheellisen korvamerkkitilauksen saaneille uudet merkit veloituksetta ilman erillistä ilmoitusta eli asiasta ei tarvitse ilmoittaa toistaiseksi erikseen Faballe.

Lisätietoja korvamerkkitilauksista ja niiden toimituksista saatte Ruokaviraston nautarekisterin asiakaspalvelusta, puh. 0295 205 300 tai Faban asiakaspalvelusta, puh. 09 85 666.

Ajankohtaista

Kategoriat

Blogi

Arkisto

Faba logo
Faba logo