User icon

Uutiset

Tarkistuksia siemennyspalveluiden käyntimaksuihin 1.5. alkaen

Julkaistu 4/27/2022

Tarkistuksia siemennyspalveluiden käyntimaksuihin 1.5. alkaen

Polttoainekustannukset ovat nousseet viime aikoina ennakoimattoman rajusti Ukrainassa käynnissä olevan sodan vuoksi. Muutokset vaikuttavat kaikkiin alan yrityksiin. Varmistaaksemme toimivat seminologipalvelut asiakkaillemme teemme muutoksia käyntimaksuihin 1.5.2022 alkaen.

 Kustannusten hallitsemiseksi olemme jo toteuttaneet toiminnassamme sisäisten kustannusten karsintaa sekä muita säästötoimenpiteitä. Alkukevään kustannusten nousu on ollut ennakoitua rajumpaa ja aiheuttaa 1.5.2022 alkaen siemennyspalvelujen käyntimaksun noston keskimäärin noin 5-7 %.

Muutokset ovat välttämättömiä, jotta voimme varmistaa palvelutarjonnan toimintaympäristön muuttuessa ennalta-arvaamattomasti

Siemennyspalvelujen käyntimaksut on jaettu alueellisiin vyöhykkeisiin, jotka määrittelevät ko. vyöhykkeen käyntimaksun. Vyöhykehinnoittelulla varmistamme, että koko maan palveluverkoston tuottamisen kustannukset jakautuvat tasavertaisina osuuskunnan jäsenille. Vyöhykehinnoittelulla käynnistä aiheutuvat kulut jakaantuvat oikeudenmukaisemmin sinne, missä kulut oikeasti aiheutuvat.

Asiakkaamme voivat tarkistaa oman hintavyöhykkeensä TÄÄLTÄ.

Karjanomistajien omistama Faba osuuskunta hyvittää jäsenilleen ostoista asiakasbonusta kumppanuussopimuksen mukaan.  Bonus antaa merkittävän ostoedun kaikissa karjakokoluokissa. Asiakasbonus on 0,5 % – 5 % ja se määräytyy karjatunnuskohtaisten laskutustietojen perusteella.

Lisätietoja antavat:

Marja Eskelinen, tuoteryhmäjohtaja, Faba osk, p. 040 311 5100, marja.eskelinen@faba.fi
Antti Latva-Rasku, toimitusjohtaja, Faba osk, p. 040 034 2039, antti.latva-rasku@faba.fi

Ajankohtaista

Kategoriat

Blogi

Arkisto

Faba logo
Faba logo