User icon

Webinaarit

Digipalvelut apuna lypsykarjatilan arjessa

Julkaistu 4/22/2022

Digipalvelut apuna lypsykarjatilan arjessa

Lypsykarjatilan arjessa tarvitaan paljon tietoa karjan tilanteesta päivittäisten toimien ja päätöksenteon tueksi. Sähköiset digipalvelut helpottavat ja nopeuttavat esimerkiksi terveyden ja hedelmällisyyden seurantaa ja auttavat huomaamaan ongelmakohdat ajoissa.

Digipalveluissa tiedot ovat aina ajan tasalla ja käytettävissä milloin tahansa. Eri palvelujen tietosisällön tunteminen on myös tärkeää, jotta niistä saa parhaan hyödyn omaan toimintaansa.
21.4.2022 pidetyn webinaarin tallenteella Faban digipalveluista ja niiden hyödyntämisestä ovat kertomassa hedelmällisyysasiantuntija Nina Lindqvist, eläinaineksen asiantuntija Eeva Linnainmaa sekä tuotepäällikkö Elina Paakala.

Aiheet

Ajankohtaista

Kategoriat

Blogi

Arkisto

Faba logo
Faba logo