User icon

Uutiset

Siemenasiakkaillemme lisähyvitystä!

Julkaistu 3/25/2022

Siemenasiakkaillemme lisähyvitystä!

Uudistimme viime vuonna palvelupakettejamme ja lisäsimme SiemenPLUS ja SiemenKASVU-paketteihin siemenen ostomäärään liittyvän lisähyvityksen. Maaliskuun laskutuksen yhteydessä palautamme noin 500:lle asiakkaallemme siemenen ostoista merkittävän lisähyvityksen. Hyvityksen saavat PLUS- ja KASVUpaketin valinneet asiakkaat, kun asiakkaan kalenterivuoden ostot ylittävät 200 annosta.

Osuuskunnan asiakkaana saat myös muita rahanarvoisia etuja, kuten ilmaisen kotiinkuljetuksen. Faban palvelut, tuotevalikoima ja digitaaliset työkalut kehittyvät koko ajan – kannattaa ottaa ne hyödyksi ja helpottamaan arkea.

Faba on jäsentensä omistama osuuskunta, joka tuottaa ja kehittää palveluta ja tuotteita asiakkaidensa tuottavuuden parantamiseksi.

Osuuskunnan asiakasetuna palautamme ostohyvitystä eli bonusta asiakkaille kalenterivuoden ostoista. Bonus hyvitetään kerran vuodessa ja 0,5-5 % bonus määräytyy ostojen mukaan. Vuoden 2021 ostoista palautimme asiakkaille alkuvuodesta yli 600 000 euroa! Myös tämän vuoden ostot kerryttävät bonusta asiakkaan kumppanuussopimuksen mukaan. Ostojen keskittäminen siis kannattaa ja hyvä kiertää takaisin tiloille.

Ajankohtaista

Kategoriat

Blogi

Arkisto

Faba logo
Faba logo