User icon

Uutiset

Helmikuun arvostelut on julkaistu

Julkaistu 2/2/2022

Helmikuun arvostelut on julkaistu

VH Swish (VH Spruce x VH NerdRC) pitää kirkkaasti paikkansa holsteinien kärjessä upealla gNTM +45 arvolla. VH Swishiä seuraa uusi sonni VH Newyear (VH Nader x VH Bahrain), gNTM +43, joka on vasta aloittamassa siementuotantoaan. Muita kärkipään sonneja ovat esimerkiksi isäsonnilistaltakin löytyvät VH Lexus (VH Lilling x VH McGraph), gNTM +35 ja nupojen sonnien kärkinimi VH Sheik P (Superfly x Adagio P), gNTM +37. Mielenkiintoinen uutuus on myös kova maitosonni VH Skills (Superfly x NoPeZekon), gNTM +37 joka on aloittelemassa siementuotantoaan.

VH Sheik P

Nupoissa sonneissa kärkeä pitää jo mainittu VH Sheik P ja sitä seuraa uudempi tuttavuus VH Mylan P (VH Mint PP x VH River), gNTM +31. Homotsygoottinupoista korkeimmalle sijalle yltää suosittu sonni VH SlyPPRC (Solitair P Red x Yoyo) gNTM +31.

Jälkeläisarvostelluissa sonneissa VH Brixton (Balisto x VH Mandel), NTM +30 pitää kärkipaikkansa. Arvostelu perustuu 5600 tyttären tuotostietoihin ja 2300 tyttären rakennetietoihin.

VH Brixtonin tytär

Punaisissa VR Vesty pitää kärkipaikkansa

VR Vesty

VR Vesty (VR Vimo x VR Froberg) gNTM +38 jatkaa punaisten sonnien kärjessä hienolla NTM-arvolla. Toisella sijalla löytyy uudempi tuttavuus VR Heinz (VR Hadberg x VR Funk), gNTM +37. VR Heinz on aloittanut siementuotantonsa ja tulee kevään aikana saataville. Kärjen tuntumasta löytyy myös isäsonneina olevat VR Vehmaa (VR Vimo x VR Filur), gNTM +32 ja VR Virkild (VR Vario x VR Favre), gNTM +31. Uutena sonnina listan kärkipäästä löytyy VR Froggy (VR Figure x VR Hashtag), gNTM +33.

VR Heinz

VR Heinzin emä

Nupoissa sonneissa edelleen kärjestä löytyvät VR Fanof P:n pojat VR Fuzzy P (ei. VR Lazer), gNTM +36 ja VR Flair P (ei. VR Viper), gNTM +33. Nupojen sonnien kolmas sija menee uudelle tuttavuudelle VR Bumba P:lle (VR Babus P x VR Abraham), gNTM +29.

Jälkeläisarvosteltujen sonnien kuninkaana paikkansa säilyttää VR Froerup (VR Faber x R Fanfare) NTM +36 ja toiselta sijalta löytyy tuttu VR Thiago (VR Tuomi x R Haslev) NTM +33.

VR Froerupin tytär

Ajankohtaista

Kategoriat

Blogi

Arkisto

Faba logo
Faba logo