User icon

Faba-lehti

Faba 4/22

Julkaistu 12/15/2022

Vuoden viimeinen Faba-lehti kuljettaa lukijansa tutustumaan erityisten lehmien karjaan Männikön tilalle Ullavalle. Männikön tilan eli Rahkola mty:n omistavat Esko, Riitta ja Petri Rahkola sekä Paula Mäenranta. Tilan karjaan kuuluu 75 lehmää sekä lisäksi nuorkarjaa n. 60 eläimen verran. Ayrshire- ja holsteinkarjan keskituotos oli viime vuonna huikeat 13 200 kg EKM. Karja ei kuitenkaan ole erityinen vain hienon tuotoksen ansiosta, vaan siksi, että sen lehmät ovat hoitajilleen tärkeitä. Lehdestä löydät lisäksi paljon vinkkejä suunnitteluun ja johtamiseen sekä siihen, miten hyödyntää tietoa tuottavuuden parantamisessa. Lehden sivuilta selviää myös, mihin suuntaan jalostus on kehittymässä.

Ajankohtaista

Kategoriat

Blogi

Arkisto

Faba logo
Faba logo