User icon

Uutiset

Marraskuun arvosteluissa loistaa suomalainen VR Eicca

Julkaistu 2.11.2022

Marraskuun arvosteluissa loistaa suomalainen VR Eicca

Marraskuun arvostelujen jälkeen kärjessä jatkavat siementuotantoaan aloitteleva suomalainen VR Eicca (VR Error x VR Fanof P) ja käyttölistalta löytyvä VR Ferman (VR Fairway x VR Hopla), molemmilla gNTM +37. Kärjen tuntumasta löytyy edelleen myös tuttu VR Vesty (VR Vimo x VR Froberg), gNTM +36 ja heti perästä uusi sonni VR Frape P (VR Fuzzy P x VR Happy), gNTM +35. Suomalainen VR Frape P pitää myös samalla nupojen sonnien ehdotonta kärkipaikkaa. VR Heinz (VR Hadberg x VR Funk) pitää hyvän arvostelunsa gNTM +32 ja sen perässä onkin uusi mielenkiintoinen sonni VR Bertil (VR Boreal x VR Elektro), gNTM +31.

VR Eicca

Nupoissa sonneissa kärkisonni VR Frape P:n perässä on mielenkiintoinen uutuus, VR Hamze P (VR Huvitus x VR Fanof P), gNTM +29. Homotsygoottinupoissa kärkipaikkaa pitää VR Frit PP (VR Fuzzy P x VR Luke P), gNTM +28 ja heti sen perässä VR Fosu PP (VR Fin PP x VR Luke P), gNTM +27 (artikkelikuvassa).

VR Frape P

Jälkeläisarvostelluissa sonneissa VR Vimo (VR Viljar x Rockstar) nappaa kärkipaikan NTM +33 arvolla. VR Vimon arvostelu perustuu melkein 1500 tyttären tuotostietoihin. Pitkään kärkipaikkaa pitänyt VR Froerup (VR Faber x R Fanfare) jakaa nyt toisen sijan VR Thiagon (VR Tuomi x R Haslev) kanssa, molemmilla on NTM +31. Uusia arvosteltuja sonneja ovat VR Heureka (VR Happy x VR Enigma) ja VR Fiction (VR Futari x VR Borsse), molemmilla NTM +28, sekä VR Farnam (VR Filur x Pell-Pers), NTM +24.

VR Vimon tytär

Holsteinilla kärjestä löytyy edelleen VH Newyear (VH Nader x VH Bahrain) upealla arvolla gNTM +43. Heti perässä on useampi loistava sonni gNTM +40 arvolla, VH Nalegro (VH Newstar x VH Hotman), VH Nurval (VH Nader x VH Bahrain), VH Stinger (VH Solado x Barkeeper) ja VH Swish (VH Spruce x VH Nerd RC). Kaikki nämä sonnit löytyvät jo verkkokaupasta.

VH Nurval

Uusia mielenkiintoisia sonneja hienoilla arvosteluilla ovat esimerkiksi siementuotantonsa jo aloittanut VH Vilant (Venito x VH Friday), gNTM +37 sekä Kohta tuotantoansa aloittelevat VH Fiini (VH Finish x VH Beluga) ja VH Gipsy (Garfield x VH Raggat), molemmilla gNTM +34.

VH Neil PP

Nupoissa sonneissa uusi mielenkiintoinen uutuus on VH NiraPRC (Nippon P x Dream P RC), gNTM +35 ja heti perässä arvostelunsa pitävä VH Sheik P (Superfly x Adagio P), gNTM +34. Homotsygoottinupoissa VH Sage PP (Stick PP x VH Monty P), pitää arvostelunsa ja vierelle nousee uusi sonni VH Neil PP (Nippon x VH Monty P), molemmilla sonneilla gNTM +28.

Jälkeläisarvostelluissa sonneissa VH Boman (VHBaylor x VH Ohare) saa ensimmäisen arvostelunsa ja ottaa kärkipaikan arvolla NTM +37. Arvostelu perustuu tuotoksen osalta 600 tyttären tietoihin. VH Saade (VH Stan x VH Esset), NTM +24 saa myös ensimmäistä kertaa jälkeläisarvostelun melkein 500 tyttären tuotostiedoilla. VH Crownilla (Charley x Silver) on nyt 4000 tytärtä lypsyssä ja se pitää arvostelunsa NTM +27. VH Hotman (VH Highway x VH Boogie) nostaa arvosteluaan, ollen nyt NTM +32.

VH Crownin tytär

Aiheet

Ajankohtaista

Arkisto

Faba logo
Faba logo