User icon

Podcastit

Nauta-podcast – Terve ja turvallinen arki navetassa

Julkaistu 10/20/2022

Nauta-podcast – Terve ja turvallinen arki navetassa

Nauta-lehden kuudes podcast-jakso keskittyy terveeseen, sujuvaan ja turvalliseen arkeen navetassa. Jaksossa paneudutaan lantakaasujen vaaroihin ja niiden ennaltaehkäisyyn, sekä käväistään USA:n Wisconsinissa poimimassa parhaat vinkit tuottavaan ja toimivaan lypsykarjan navettaympäristöön. Terveydenhuoltoeläinlääkäri pohtii, mitä ruokinnan karikoita navetassa mahdollisesti piilee ja miten niistä voisi parhaiten luovia yli. Lopuksi keskitytään viljelijän arjessa niin tavalliseen terveysriskiin: taakkojen nosteluun. Miten sitä voi helpottaa, ja jos on pakko nostaa, miten toimia mahdollisimman turvallisesti?

Ajankohtaista

Kategoriat

Blogi

Arkisto

Faba logo
Faba logo