User icon

Podcastit

Nauta-podcast – Terveys

Julkaistu 1/13/2022

Nauta-podcast – Terveys

Nauta-lehden podcast-sarjan kolmas osa sisältää nautojen terveysasiaa monelta eri kantilta. Mitä kaikkea karjatilan lääkekirjanpitoon kuuluu, ja miksi sähköinen kirjapito on kätevin? Podcastissa kuulet eläinlääkärin ohjeet ja vinkit kirjanpitoon. Toinen juttu käsittelee makaavan naudan hoitoa. Miten makaava nauta diagnosoidaan, kuinka usein ja millaisilla apuvälineillä sitä voi ja kannattaa nostaa, entä millainen on hyvä sairaskarsina? Podcastin viimeisessä jutussa haastatellaan eläinlääkäri Aino Wainiota ensiavun antamisesta sorkkavaivaiselle. Tilojen kiinnostus oma-aloitteiseen sorkkahoitoon on lisääntynyt, ja Wainio antaa hyviä neuvoja esimerkiksi sorkkahoitotelineen hankinnasta ja ensiavun antamisesta sorkkasairaalle. Kannattaa kuunnella!

Ajankohtaista

Kategoriat

Blogi

Arkisto

Faba logo
Faba logo