User icon

Uutiset

Hyvitämme bonusta yli 600.000 euroa

Julkaistu 3.2.2022

Hyvitämme bonusta yli 600.000 euroa

Vuoden 2021 asiakasbonukset hyvitetään joko ostohyvityksenä laskulla tai suoraan karjatunnuksen omistajan pankkitilille. Hyvitettävä bonus näkyy laskussa omana rivinään. Vuoden 2021 bonuksen maksamisen ehtona on voimassaoleva osuuskunnan jäsenyys 31.12.2021. Viime vuoden bonuskertymään on laskettu tammi-kesäkuun aikana tehdyt bonuskelpoiset ostot sekä loppuvuoden osalta kumppanuussopimuksessa määritellyt lisääntymisen-, siemenen ja eläinaineksen kehittämisen tuoteryhmäostot ja tarvikeostot. Eläinkauppa ja investointituotteet eivät kerrytä bonusta.

Miten bonusta kertyy vuonna 2022?

Bonusta kertyy kumppanuussopimuksessa sovituista lisääntymisen-, siemenen, eläinaineksen kehittämisen tuoteryhmien ostoista.

Bonus lasketaan karjatunnuskohtaisesti ja tilan vuosineljännesostojen mukaan. Kalenterivuoden kolmen kuukauden mittaisten jaksojen bonuskertymät lasketaan aina vuodenvaihteessa yhteen ja hyvitys palautetaan asiakkaille seuraavan vuoden alussa. Bonuksen maksamisen ehtona on voimassaoleva Faba osuuskunnan jäsenyys 31.12.2022. Hyvityksen minimisumma on vuositasolla 30 euroa.

Ajantasainen oma bonuskertymäsi löytyy MinunMaatilani FabaBONUS-osiosta.

Ajankohtaista

Arkisto

Faba logo
Faba logo