User icon

Blogi

Hyvinvoiva eläin – onnellinen omistaja

Julkaistu 8/2/2021

Hyvinvoiva eläin – onnellinen omistaja

Faba osuuskunta on olemassa karjanomistajia ja jäseniään varten. Faban toiminta tähtää siihen, että asiakkaiden karjan lisääntymiseen ja kehittämiseen on osaavaa asiantuntija-apua, kehittyviä palveluja ja tuotteita.

Kotimaisena ja kokeneena toimijana tunnemme asiakkaiden ja heidän karjansa tarpeet. Hyödynnämme palveluissamme laajaa tietomäärää ja haluamme jakaa tietoa karjanomistajien menestyksen tueksi. Johtamisen välineistä Bisnes+ tarjoaa ilmaiseksi alan edistyneimmän maatilajohtamisen työkalun. Bisnes+:n avulla saat tietoa omasta tuotannosta sekä vertaistietoa kehittämisen tueksi. Palvelukattavuutemme on valtakunnallinen ja voimme ylpeästi kertoa, että tarjoamme karjatalouden laajimman ja monipuolisen tuote- ja palveluvalikoiman.

Haluamme huolehtia siitä, että jäsenemme saavat tehokkaita palveluja ja tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Digitaaliset palvelumme tehostavat toimintaa ja kehitämme henkilöstömme osaamista vuosittain. Osuuskuntana palautamme jäsenistölle merkittävän ostoedun. Hyvitimme viime vuoden ostoista yli 600 000 euroa jäsenillemme bonuksena! Hyvä kiertää takaisin jäsenistömme eduksi.

Kansainvälisten, verkostoon kuuluvien yhteistyökumppaneidemme ansiosta pystymme lisäksi tarjoamaan viimeisimmät innovaatiot ja teknologian asiakkaidemme tarpeisiin. Yhteistyö kehittyy ja syvenee jatkuvasti. Yksi merkittävä kehitysaskel on Arcowin-yhteistyö, jonka kautta myös Faban jäsenistö on eurooppalaisen jalostusyhtiön osaomistajana. Yhteistyö tarkoittaa asiakkaillemme monipuolisempaa sonnivalikoimaa ja nopeampaa eläinaineksen edistymistä.

Antti Latva-Rasku
Faban toimitusjohtaja

Kirjoitus on aiemmin julkaistu Faba-lehdessä 2/2021

Ajankohtaista

Kategoriat

Blogi

Arkisto

Faba logo
Faba logo