User icon

Webinaarit

Alkioilla tehokkuutta tuotantoon – käytännön vinkkejä

Julkaistu 5/6/2021

Alkioilla tehokkuutta tuotantoon – käytännön vinkkejä

Alkioiden avulla on mahdollista tehostaa tuotantoa ja myös kohottaa karjan jalostuksellista tasoa. Tässä tallenteessa kuulet eläinlääkärin ohjeita ja vinkkejä huuhteluohjelman järjestämiseen karjassasi ja saat tietoa, mitä huuhtelupäivänä tapahtuu. Perehdymme myös alkioiden hankintaan ja hinnoitteluun sekä siihen, miten alkioita kannattaa karjassa käyttää. Mukana on myös vahva käytännön näkökulma alkiohuuhteluita menestyksekkäästi käyttäneestä karjasta.

Webinaari on tallennettu 6.5.2021 ja siinä ovat puhujina alkionsiirtoeläinlääkäri Iris Kaimio Emovet Oy:stä, tuotepäällikkö Jaana Vuolteenaho Fabasta ja maatalousyrittäjä Miina Kuusimo-Rinne Kotirinteen tilalta.

Ajankohtaista

Kategoriat

Blogi

Arkisto

Faba logo
Faba logo