User icon

Menestystarinat

Pekosten tilalla luotetaan Moocallin poikimisen seurantaan

Julkaistu 2/19/2021

Pekosten tilalla luotetaan Moocallin poikimisen seurantaan

Jouko ja Tarja Pekonen pitävät lypsykarjaa Haapajärvellä. Poikimisen seurannassa he ovat jo neljän vuoden ajan turvautuneet Moocall poikimasensorin tuomaan apuun ja ovat olleet tyytyväisiä.

Moocallin ostopäätös syntyi aikanaan tarpeesta saada ilmoitus alkavasta poikimisesta, etenkin yöaikaan. Valvontakamera ei ollut vaihtoehto, sillä nettiyhteys ei riittänyt sille. Moocall on ympärivuotisessa käytössä aina tarvittaessa. – Jos näyttää siltä, että lehmä voi poikia seuraavana yönä, laitetaan sille Moocall häntään. Helpottaa valtavasti, kun ei tarvitse montaa kertaa yössä herätä ja käydä lehmää navetalla katsomassa, Jouko kertoo.

post image

Moocall on helppo kiinnittää lehmän häntään ja pysyy hyvin siinä.

Kokemukset Moocallista ovat hyviä. – Hälytykset tulevat oikeaan aikaan. Ensimmäinen viesti kertoo poikimisen alkavan ja toinen hälytys, että poikiminen on käynnissä. Joskus vasikka ehtii syntyä, ennen kuin isäntäväki on navetalla, mutta tällaisissakin tapauksissa ehditään tarkistamaan vasikan kunto ja auttamaan tarvittaessa. – Sellaisiakin tilanteita on ollut, jossa Moocall on pelastanut vasikan hengen ilmoittamalla meneillään olevasta poikimisesta, Jouko kertoo.

Moocall poikimasensori on lehmän häntään kiinnitettävä sensori, joka ilmoittaa käyttäjälleen, kun poikiminen on alkamassa. Ilmoitukset tulevat joko tekstiviestinä, sähköpostilla tai sovelluksen ilmoituksena.

Pekoset suosittelevat lämpimästi Moocall poikimasensoria!

Tartu Moocall kampanjaan!

Kampanja-aikana rekisteröidyissä Moocalleissa on automaattisesti maksettu sekä vuosimaksu että takuu kahdeksi ensimmäiseksi käyttövuodeksi normaalin yhden sijaan! Tarjouksen ansiosta säästät nyt 180 €! Vuosimaksualennuksen lisäksi saat kaupan päälle Moocall-liivin (arvo 50 €). Tarjouksen kokonaishyöty on siis yhteensä 230 €! Tilaa omasi verkkokaupastamme: https://webshop.faba.fi/moocall-poikimasensori tai osta seminologiltamme.
Huom! tarjouksen lunastamiseksi laite tulee olla rekisteröity viimeistään 31.3.2021

Tilaa Moocall-pokimasensori Faban verkkokaupasta

post image

Ajankohtaista

Kategoriat

Blogi

Arkisto

Faba logo
Faba logo