User icon

Uutiset

Edustajiston päätöksiä ja uusi hallitus

Julkaistu 2.12.2021

Edustajiston päätöksiä  ja uusi hallitus

Faban edustajisto kokoontui sääntömääräiseen kokoukseen 1.-2.12. Vantaalle. Seminaaripäivän aiheina olivat mm. Arcowin-yhteistyö, digitaalinen liiketoiminta alalla ja Fabassa, osuuskunta-toiminta kilpailuetuna ja myynnin kehittyminen.

Edustajisto vahvisti Faban vuoden 2022 toimintasuunnitelman ja budjetin. Lisäksi edustajistossa valittiin uudet hallituksen jäsenet erovuorossa olevien tilalle.

Faban hallituksen jäseniksi valittiin: Anna Lappalainen, Sanna Ahonen, Jari Loponen, Paavo Karhu, Juha Nuutila, Joel Puhakainen, Andreas Johansson. Hallituksen järjestäytymiskokouksessa valittiin Paavo Karhu hallituksen puheenjohtajaksi ja Anna Lappalainen varapuheenjohtajaksi.

Kiitämme lämpimästi pitkäaikaista hallituksen puheenjohtajaa Tiina Mitikkaa arvokkaasta työstä, jonka hän teki Faba osuuskunnan ja jäsenien hyväksi puheenjohtajakautenaan.

Ajankohtaista

Arkisto

Faba logo
Faba logo