User icon

Uutiset

Tule mukaan vuosinäyttelyyn Sarkaan – Faba sponsoroi näyttelyeläimiä

Julkaistu 10.11.2021

Tule mukaan vuosinäyttelyyn Sarkaan – Faba sponsoroi näyttelyeläimiä

Oletko aina haaveillut oman eläimen esittämisestä karjanäyttelyssä? Nyt se on entistä helpompaa!

Suomen Ayrshirekasvattajat ry järjestää Ayrshiren vuosinäyttelyn sekä holstein näyttelyn Sarka-messujen yhteydessä Seinäjoella 28.-29.1.2022. Näyttely on avoin kaikille rotupuhtaille hiehoille ja lehmille, jotka ovat syntyneet 30.9.2021 tai sitä aikaisemmin. Eläinpaikkoja on rajattu määrä ja etusija on ayrshirellä. Holsteineja näyttelyyn otetaan enintään 5 per tila.

Faba haluaa kannustaa karjanomistajia lähtemään mukaan näyttelyyn maksamalla kaikkien VG tai Faban sonnin tyttären osallistumismaksun. Faba huolehtii VG:n tai Faban sonnien tyttärille myös näyttävät eläintaulut. Näiden lisäksi Faba lahjoittaa näitä eläimiä tuoneille tiloille 20 siemenannoslahjakorttia per tila.

Näyttelyn eläinpaikat tulee varata 15.11.2021 mennessä. Eläintiedot ja varaeläimet on ilmoitettava 29.12.2021 mennessä. Kilpailukutsu ja lisätietoja: https://www.ayrshire-finland.com/@Bin/229604/Vuosin%C3%A4yttelykutsu+Talvin%C3%A4yttely+2022.pdf

Kaikilta näyttelyyn osallistuvilta karjoilta edellytetään M.boviksen vastustusohjelman A-tasoa (kahdet sierainlimanäytteet ja tankkimaitonäyte ETT:n ohjeiden mukaisesti). Osallistuvien karjojen tulee olla myös vapaita tarttuvista eläin- ja sorkkataudeista.

Lisätietoja, neuvoja ja vastauksia kysymyksiin antaa

Eeva Linnainmaa
041 7308306
eeva.linnainmaa@faba-old.local

Ajankohtaista

Arkisto

Faba logo
Faba logo