User icon

Faba-lehti

Faba 1/21

Julkaistu 3/12/2021

Faba 1/21

Vuoden ensimmäinen Faba-lehti vie lukijansa vierailulle Ahlvikin tilalle Ähtävälle. Bror, Jeremias ja Zackarias Ahlvik korostavat tilallaan taloudellisuutta, eläinten hyvinvointia, terveyttä ja laatua. Tilalla on toteutettu mittava laajennus ja 180-parsipaikkainen navetta valmistui viime vuonna. Tänä vuonna eläinmäärää kasvatetaan edelleen. Ahlvikien tavoitteena on nostaa poikimakertojen määrää ja siten elinikäistuotosta. Lehdestä löydät myös tietoa, miksi pitoisuuksiin kannattaa panostaa ja miten se käytännössä tehdään. Luvassa on myös tiivis infopaketti mm. alkiopalveluista ja nautojen terveydenhuollon tulevaisuudesta, vinkkejä bioturvallisuuteen sekä navettapesuun. Kannattaa tutustua lisäksi Arcowin-yhteistyöhön.

Ajankohtaista

Kategoriat

Blogi

Arkisto

Faba logo
Faba logo