User icon

Podcastit

Nauta-podcast – Koulutus ja käyttäytyminen

Julkaistu 11/26/2020

Nauta-podcast – Koulutus ja käyttäytyminen

Nauta on oppivainen eläin, jota voi ja kannattaakin kouluttaa. Näin vaikkapa lypsylle opettelu tai eläimen lääkitseminen sujuvat nopeammin ja turvallisemmin. Naudan lajinmukaisen käyttäytymisen ja aistien toiminnan tuntemisesta on myös suurta hyötyä esimerkiksi eläimiä siirrettäessä. Nauta-podcastin toisessa osassa voit kuunnella kolme mielenkiintoista juttua, joissa kerrotaan nautojen kouluttamisesta ja käyttäytymisestä. Saat hyviä käytännön vinkkejä arkeen, ja kuulet miten kuvan Ovela-lehmä muuttui varttitunnissa potkivasta pirulaisesta lauhkeaksi lypsettäväksi. Hyödyllistä asiaa niin lypsy- kuin lihakarjan omistajalle!

Ajankohtaista

Kategoriat

Blogi

Arkisto

Faba logo
Faba logo