User icon

Emovet

Emovet Oy on kehittyviin ja kasvaviin karjatiloihin erikoistunut eläinlääkäriyritys.

Tavoitteenamme on pitää lehmät terveinä ja tuottavina. Lehmien terveys vaikuttaa suoraan karjatilan taloudelliseen tulokseen – nykyaikaisen, ison karjatilan on pidettävä tuotanto korkealla ja minimoitava tautiriskit. Asiakkaitamme ovat lypsykarjatilat, vasikkatilat, hiehotilat, lihanautatilat ja emolehmätilat.

Keskitymme toiminnassamme nautakarjan ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon. Nautakarjan hyvinvointi edellyttää sekä suunnitelmallista karjan terveyden ylläpitoa ja kehittämistä että terveydenhuolto-, tautivastustus- ja hoitokäytäntöjen jalkauttamista myös työntekijöille. Emovetin eläinlääkäreillä on näköalapaikka karjan hedelmällisyyteen ja alan kehitykseen sekä usein erikoisosaamista esimerkiksi eläinten koulutukseen, alkiohuuhteluihin

Emovetin eläinlääkäripalvelut käytettävissäsi.

Kokonaisvaltainen lypsykarjan terveydenhuolto

Tilavet on kokonaisvaltainen palvelu, jossa käydään läpi lypsykarjatilan tärkeimmät osa-alueet, selvitetään tuotantoa rajoittavat tekijät ja lähdetään korjaamaan sovittuja asioita. Palvelu on tarkoitettu karjoille, joiden omistajat haluavat parantaa kannattavuutta!
Lue lisää

Emokarjan kokonaisvaltainen terveydenhuolto

TilavetEmo on emotiloille tarkoitettu kokonaisvaltainen palvelu, jossa käydään läpi tilan tärkeimmät osa-alueet, selvitetään tuotantoa rajoittavat tekijät ja lähdetään niitä sovitusti korjaamaan. Palvelu on tarkoitettu karjoille, joiden omistajat haluavat parantaa kannattavuutta!
Lue lisää

Alkiohuuhtelut – terveempiä eläimiä helposti

Karjan perinnöllistä tasoa on helppo parantaa nopeasti alkiohuuhtelun avulla. Alkioita huuhdellaan perinnöllisesta parhaista eläimistä ja saadut alkiot siirretään puolestaan perinnöllisesti heikommille. Alkiohuuhtelun suunnittelee ja ohjeistaa alkionsiirtoeläinlääkäri.
Lue lisää

Koulutukset – keinoja karjan parempaan terveyteen

Eläinlääkärimme toimivat kouluttajina erilaisissa tuottajatilaisuuksissa ja tarjoamme koulutuspalveluita myös yrityksille ja hankkeille sekä pidämme pienryhmätilaisuuksia karjanomistajille
Lue lisää

Eläinlääkärimme

Ylpeänä esittelemme Emovetin eläinlääkärit. Erityisesti lypsylehmien terveydenhuoltotyöhön perehtyneitä asiantuntijoita, joilta löytyy lisäksi erilaista erikoisosaamista ja kiinnostuksen kohteita. Etsi listalta juuri sinun alueesi eläinlääkäri ja ota yhteyttä.
Lue lisää
post image

Toiminnot

post image
Faba logo
Faba logo