Teet tilauksia itsellesi.

User icon

Webinaarit

Tulevaisuuden maito syödään, mutta millä se tuotetaan? - Faba

Julkaistu 21.11.2024

Tulevaisuuden maito syödään, mutta millä se tuotetaan?

Tulevaisuudessa maitotuotteiden kysyntä kohdistuu yhä enemmän kiinteisiin maitotuotteisiin. Millaiselle maidolle tulevaisuudessa on kysyntää? Mikä merkitys on pitoisuuksilla, ilmastoasioilla, kuluttajien toiveilla, rehuhyötysuhteella sekä taloudellisella tuloksella. Tästä aihepiiristä alustavat ja keskustelevat, kukin omasta näkökulmastaan, kolme maidontuotantoalan kokenutta asiantuntijaa: maatalousyrittäjä Anna-Stiina Niskanen, Kiuruvedeltä, Pohjolan Maidon toimitusjohtaja Marko Puhto ja Faban tutkimusagronomi Jukka Pösö. Kuuntele torstaina 21.11..2024 pidetyn webinaarin tallenne.

PS. Kuunneltuasi tallenteen voit vastata myös webinaarikyselyymme viimeistään 24.11.24 täällä https://forms.office.com/e/5VF6a6YHyB

Aiheet

Ajankohtaista

Arkisto

Faba logo
Faba logo