User icon

Uutiset

Bonusta ja lisähyvitystä tulossa!

Julkaistu 12.1.2024

Bonusta ja lisähyvitystä tulossa!

Tammikuun laskutuksen yhteydessä on tulossa taas mukavia uutisia asiakkaillemme! Silloin hyvitetään vuoden 2023 viimeisen kvartaalin ostojen mukaan lasketut bonukset sekä koko vuoden 2023 siemenannoksien ostoista kertyvä jopa 7 % lisähyvitys SiemenKASVU ja SiemenPLUS-pakettien käyttäjille.

Vuoden 2023 viimeiseltä kvartaalilta hyvitämme n. 150.000 euroa takaisin asiakkaillemme. Siemenen lisähyvitystä on tulossa yli 70.000 euroa!

Koko viime vuoden osalta palautamme asiakkaillemme ostohyvityksenä n. 600.000 euroa! Ostojen keskittäminen omaan osuuskuntaan kannattaa, neljä kertaa vuodessa hyvitettävä bonus ja siemenen ostoista saatu lisähyvitys antavat merkittävän etuuden jäsenistölle. Bonustasosi voit tarkistaa Minun Maatilani FabaBONUS-osiossa ja hyvitys näkyy laskulla.

Aiheet

Ajankohtaista

Arkisto

Faba logo
Faba logo