User icon

Faba-lehti

Faba 3/23

Julkaistu 9/19/2023

Faba 3/23

Vuoden kolmannen Faba-lehden sivuilla pääsee kurkistamaan Lehmät livenä-tapahtumastakin tutun Mty Tulimaidon arkeen ja korkeatuottoiseen karjaan. Tilalla on tehty sukupolvenvaihdos noin puolitoista vuotta sitten, jolloin Kalle Koivunen otti ohjakset käsiinsä. Vanhemmat Hannu Koivunen ja Kaija Morri ovat edelleen mukana yhtymässä sekä tilan töissä päivittäin. Noin 150 lehmän tilalla on panostettu karjan hyvinvointiin ja tämä näkyi vahvasti mm. vuonna 2020 valmistuneessa remontissa. Lehdestä löytyy lisäksi vinkkejä ja ideoita lypsy- ja lihakarjan kehittämiseen. Tiedätkö kaiken genomitestaamisesta? Entä mitä hyötyä on rakennearvostelusta? Lehden sivuilta löydät paljon tietoa myös hedelmällisyyden parantamiseen ja hyvinvoinnin ylläpitoon mittaamisen ja seurannan kautta. Esittelyssä mm. tarkkuudestaan tunnettu Nedapin CowControl -karjanseurantajärjestelmä.

Ajankohtaista

Kategoriat

Blogi

Arkisto

Faba logo
Faba logo