User icon

Faba-lehti

Faba 2/23

Julkaistu 8.6.2023

Faba 2/23

Vuoden toinen Faba-lehti vie kylään Raaseporin Tenholaan, josta löytyy Jan ja Albert de la Chapellen isännöimä Lindön kartano karjoineen. Tilan karja on upea, puhdas holstein-karja, jonka hyvinvointiin tilalla on erityisesti panostettu. Lähes 200 lehmän lypsy hoituu tällä hetkellä kolmen robotin voimin. Noin kymmenen vuotta sitten valmistunut, uusi navetta suunniteltiin huolella, eläinten hyvinvointi ja ihmisten hyvät työolosuhteet etusijalla. Tilajutun lisäksi lehdestä löytyy paljon vinkkejä karjan hyvinvoinnin ja terveyden kehittämiseen aina terveysjalostuksesta sorkkaterveyteen! Lehdestä löydät myös tärkeitä päivämääriä ja tietoja sekä osuuskuntavaaleihin että kesätapahtumiin liittyen! Nappaa talteen!

Ajankohtaista

Arkisto

Faba logo
Faba logo