User icon

Uutiset

Liharotuisten tuontisonnien ennakkotilaus 2023

Julkaistu 11/29/2022

Liharotuisten tuontisonnien ennakkotilaus 2023

Faba tuo vuosittain ennakkoon tilattavien liharotusonnien annoksia emolehmäkarjojen käyttöön. Annoksia tilataan pääosin vain sen verran kuin niihin on tilauksia. Tilattavat sonnit on valikoitu yhteistyössä rotuyhdistysten kanssa. Ennakkotilausta pääset tekemään alla olevan linkin kautta. Lomakkeelta löytyy sonnien esittelyt, minimitilausmäärät, hinnat, ohjeet miten tilaus tehdään sekä kiimanseuranta- ja siemennyksen tilausohjeet.

Kun annokset ovat Suomessa, ne toimitetaan Faban Kotiinkuljetus –palvelulla seuraavan typpikierron yhteydessä omaan säiliöösi tai seminologien varasäiliöihin. Mikäli annosten saamisella on kiire, sovithan kuljetuksesta erikseen ja etukäteen Hollolan Jakelun kanssa, jakelu@faba.fi.

Tilaukset tulee tehdä 31.12.2022 mennessä.

Jos haluat ostaa jotain muita sonneja kuin tällä listalla on, niin kerro sonnista tai siitä, millaisen sonnin annoksia haluaisit löytää maailmalta. Nämä yksityisesti tilattavat annokset kannattaa tuoda yhdessä ennakkotilattavien sonnien kanssa, joten olethan yhteydessä (kaisa.sirkko@faba.fi)  hyvissä ajoin joulukuun alkupuolella.

Liharotuisten tuontisonnien ennakkotilauslomake

Ajankohtaista

Kategoriat

Blogi

Arkisto

Faba logo
Faba logo