User icon

Kotiinkuljetus

Typpiautomme toimittaa tilatut siemenannokset, tarvikkeet ja typpitäydennyksen säännöllisesti 16, 12, 8 tai jopa 4 viikon välein.

post image

Siemenannokset ja typpi kotiovelle

Halutessasi voit liittyä Faban kotiinkuljetuksen vakiokäyntiasiakkaaksi, jolloin tuomme typpeä säännöllisesti sovitulla käyntivälillä ilman erillistä tilausta. Näin varmistat vaivattomasti säiliön ja siellä olevien annosten käyttökunto ilman sulamisen vaaraa.

Lähetämme tekstiviestillä muistutuksen lähestyvästä kotiinkuljetusviikosta. Viestin jälkeen ehtii tehdä tarvittavat tilaukset annoksista ja tarvikkeista.

Käyntiviikkoa edeltävänä perjantaina tulee tekstiviesti typpiauton saapumispäivästä ja -ajasta noin kahden tunnin tarkkuudella.

Siirrä typpisäiliöstä huolehtiminen meidän asiaksi

Kotiinkuljetuspalvelu on kehitetty asiakkaidemme tarpeisiin. Säännöllisellä kotiinkuljetusrytmillä säiliössä riittää typpi ja kiireaikoina muistutamme tulevasta kuljetusviikosta. Tällöin ehtii vielä tilata tarvitsemansa annokset ja tarvikkeet. Voit myös antaa tilaukset oman asiakasvastaavasi tehtäväksi ja vastuulle.

Jopa ilman lisäkuluja

Kotiinkuljetuksen hinta määräytyy tilatun annosmäärän ja Faban kumppanuussopimuksen tason perusteella. Mukaan lasketaan kaikki kotiinkuljetuksella toimitetut annokset. Katso kaikki kotiinkuljetuspalvelun hinnat palveluhinnastosta. Hinnasto

Kotiinkuljetuksen tilaaminen

Selvittääksesi oman typpireittisi, katso lähin seminologityppipysähdyspiste Typpireitit. Kotiinkuljetus onnistuu aina samalla viikolla, kun on seminologien typpitäydennys.

Kotiinkuljetuksen voit tilata Faban verkkokaupasta  tekemällä siemenannos-, typpi- ja/tai tarviketilauksen.

Palvelun voi tilata myös jakelusta jakelu@faba.fi tai Marjut Kankaalta p. 040-3115809, marjut.kangas@faba.fi

Aiheet

Ajankohtaista

Faba logo
Faba logo