User icon

Aihe: siemen

Artikkelit

Marraskuun arvosteluissa loistaa suomalainen VR Eicca
Marraskuun arvosteluissa loistaa suomalainen VR Eicca

Marraskuun arvostelujen jälkeen kärjessä jatkavat siementuotantoaan aloitteleva suomalainen VR Eicca (VR Error x VR Fanof P) ja käyttölistalta löytyvä VR Ferman (VR Fairway x VR Hopla), molemmilla gNTM +37. Kärjen tuntumasta löytyy edelleen myös tuttu VR Vesty (VR Vimo x VR Froberg), gNTM +36 ja heti perästä uusi sonni VR Frape P (VR Fuzzy P x VR Happy), gNTM +35. Suomalainen VR Frape P pitää myös samalla nupojen sonnien ehdotonta kärkipaikkaa. VR Heinz (VR Hadberg x VR Funk) pitää hyvän arvostelunsa gNTM +32 ja sen perässä onkin uusi mielenkiintoinen sonni VR Bertil (VR Boreal x VR Elektro), gNTM +31.

Menestystä maailmalla – Viking-sonnien tuloksia
Menestystä maailmalla – Viking-sonnien tuloksia

Minkälaiset sonnit myyvät maailmalla? Miten VikingGeneticsin omistamat sonnit pärjäävät kansainvälisissä arvosteluissa? Mistä meidät maailmalla tunnetaan? Kuuntele miten VikingGenetics menestyy maailmalla. Puhujana Seppo Niskanen, joka toimii VikingGeneticsissa Export Managerina.

Quality genetics with X-VIK semen
Quality genetics with X-VIK semen

Oikeaan eläinmäärään panostaminen suunnitelmallisesti on osa tehokasta karjan kehittämistä. Yhtenä keinona on sukupuolilajitellun eli X-Vik siemenen käyttäminen. Aiheesta alustaa Senior Holstein Breeding Manager Claus Langdahl VikingGeneticsilta. Webinaari on tallennettu 3.9.2020 ja se on englanninkielinen.

Faba logo
Faba logo