User icon

Lattian uritus tekee lantakäytävät turvallisiksi

Eläinten sorkkavauriot ja revähtymät aiheuttavat taloudellisia menetyksiä hoitotyön lisääntymisenä ja tuotannon menetyksinä. Faban urituspalvelulla navetan liukkaat lattiat muutetaan jälleen turvalliseksi liikkua.

post image

Lantakäytävien uritus tekee lattioista turvalliset liikkua

Lanta ja kosteus tekevät navetan lattioista liukkaita ja lisäävät riskiä eläinten liukastumiselle ja loukkaantumiselle. Eläinten sorkkavauriot ja revähtymät aiheuttavat tilalle taloudellisia menetyksiä paitsi hoitotyön lisääntymisenä myös tuotannon menetyksinä.

Faban urituspalvelulla navetan liukkaat lattiat muutetaan jälleen turvalliseksi liikkua. Uritus toteutetaan koneella, joka tekee kolme milliä syvää uraa neljän sentin välein. Näin syntyy sorkkaystävällinen, mutta liukkautta estävä uritus, joka voidaan toteuttaa kaikkiin lattiatyyppeihin.

Faban urituspalvelua tehdään ritilä- ja avokourunavetoihin. Uritus tehdään laitteistolla joka on pölytön, hiljainen eikä vaadi eläinten poistamista navetasta. Päivän aikana uritetaan noin 200-250m2 ala. Uritettavat alueet sovitaan aina asiakkaan kanssa ja niiden pinta-alat määritetään lasermittauksen avulla. Palvelu ei vaadi uritettavan kohteen pesua, ainoastaan kiinteän lannan poistamisen. Urituskone tarvitsee virtalähteenä voimavirtaa, 16 A tai 32 A, sekä normaalin vesijohtoliitännän.

Uritus ei häiritse eläimiä

Laite ei ole kovaääninen ja eläimet voivat oleskella navetan muissa osissa työskentelyn ajan.

Uritus on pölytöntä

Urituksen työn jälki on siisti.Urat tehdään veden kanssa, joten työ on pölytön.

Uritus on vaivatonta

Laite tulee kätevästi tilalle kaikkine tarvikkeineen sovittuna aikana.

Uritus lisää turvallisuutta

Työn jälki on siistiä. Päivässä valmista pintaa syntyy yli 200 neliömetriä.

Aiheet

Toiminnot

Ajankohtaista

Faba logo
Faba logo