User icon

Karjan hyvinvointi

Karjan ja karjanomistajan hyvinvointi on tärkeitä tekijöitä taloudellisesti kannattavan ja tehokkaan kotieläintuotannon aikaansaamisessa. Meillä on tarjolla useita molempien hyvinvointia parantavia palveluita.

Hedelmällisyys

Karjan hyvä hedelmällisyys on avain kannattavaan tuotantoon. Hedelmällisyysneuvota, FabaHELMI-palvelu, SenseTime hyvinvoinnin seuranta auttavat tavoitteiden saavuttamisessa.
Lue lisää

Terveys

Ennakoiva terveydenhuolto, sorkkaterveyteen panostaminen tukevat karjan hyvinvointia. Terveystarkkailu mahdollistaa tietoon perustuvan terveysjalostuksen.
Lue lisää

DNA-määritykset

Perinnöllisten sairauksien, polveutumisen sekä sekakaksosten hedelmällisyysmääritykset hoituvat sujuvasti FabaLabin kautta.
Lue lisää

Korvamerkit

Toimitamme Allflexin ja Stallmästarin virallisia nautojen korvamerkkejä. Valikoimaan kuuluvat DNA-merkit, eMerkit ja perinteiset korvamerkit. Tutustu valikoimaamme. Tilaukset Minun Maatilani-palvelussa.
Lue lisää

Navetta

Navettapesu ja lattioiden uritus parantavat työskentelyympäristön turvallisuutta vja viihtyisyyttä. Hoitoalueratkaisuilla eläinten käsittely saadaan sujuvaksi ja turvalliseksi.
Lue lisää
Faba logo
Faba logo