User icon

Nyheter

Faba utökar sin lantbruksförsörjningsverksamhet genom att köpa FinnLacto Oy:s hela aktiekapital och verksamhet

Julkaistu 5/3/2023

Faba utökar sin lantbruksförsörjningsverksamhet genom att köpa FinnLacto Oy:s hela aktiekapital och verksamhet

Faba Anl, som ägs av boskapsproducenter, har erbjudit sina kunder förnödenheter som stöder djurens hälsa och välbefinnande i flera år. Att utveckla och utöka tillbehörsverksamheten är ett av Fabas strategiska fokusområden. Faba och FinnLacto kommer i framtiden att erbjuda företagare ett mångsidigt och högkvalitativt urval av jordbruksprodukter, både som direktförsäljning och som mejeriförsäljning.

FinnLacto Oy:s hela aktiekapital och verksamhet har överförts till Fabas ägo. FinnLactos verksamhet kommer att fortsätta som tidigare och förvärvet kommer inte att påverka bolagets personal, kunder, försäljning eller urval. FinnLacto fortsätter ett starkt samarbete med mejeriandelskommuner.

Ajankohtaista

Kategoriat

Blogg

Arkisto

Faba logo
Faba logo